Over mij

i-have-no-special-talent-i-am-only-passionately-curious

Hoi! Ik ben Sonja, op dit moment een soort-van wereldreizigster :-).

Voor vertrek naar Zuid Amerika, werkte ik voor Milieu Centraal. Ik was nooit heel wereldreddend ingesteld (wel geïnteresseerd in het leuker maken van de wereld), maar via via toch in het duurzame wereldje gerold. Gelukkig maar!

Mijn “levensdoel” is nog steeds om de wereld een beetje leuker te maken, maar ik ben er inmiddels wel van overtuigd dat dat alleen kan als we ook rekening houden met de wereldbol.

Het enige probleem is, is dat ik nog bijzonder weinig heb gezien van die wereldbol die ik leuker wil maken. Niet dat ik nooit op vakantie ben geweest, maar ECHT op reis; dat was er nog nooit van gekomen. Maar nu dus wel! Van 14 april 2015 tot 24 oktober 2015 ben ik in Zuid Amerika. Voor een uitgebreid reisschema kun je terecht op [deze blogpost].

Als ik niet aan de andere kant van de wereld ben, hou ik mij vooral bezig met lezen, tekenen, schrijven, muziek, lijstjes maken, TEDfimpjes kijken en sporten. Ik heb nu alweer 1001 plannen voor na m’n reis, ik verveel me in ieder geval niet snel :-).

Om me tijdens mn reis niet te vervelen (want backpackers vervelen zich heel vaak…) ben ik een blog begonnen. Niet om te vertellen wat ik elke dag heb gegeten en dat ik biertjes heb gedronken op het strand, maar ook om mezelf te dwingen wat verder te kijken dan mijn neus lang is. Uiteindelijk werd een blog een volledige website waar ik inmiddels dolenthousiast over ben. Heb je vragen of tips? Mijn (nu alleen virtuele) deur staat altijd open!!